A top 3 otthondekorációs trend 2017-ben

15 ápr

A top 3 otthondekorációs trend 2017-ben

Idén is izgalmas és érdekes trendek jellemzik a belsőépítészetet, mi ezek közül válogattunk néhányat. A képeken szereplő lakástextilekkel és tapétákkal kapcsolatban érdeklődjön üzleteinkben.

Ékszer az otthonunkba

Mondjunk búcsút a bézsnek, 2017 drámaiságot hoz a lakásdekorációba. Ha szeretnénk otthonunkban a nemzetközi trendeknek megfelelni válasszunk olyan mély drágakőszíneket, mint a smaragdzöld vagy az ametiszt, de szintén divatosak lesznek a természetben is előforduló pasztellszínek.

Trópusi motívumok

Nem titok, hogy a belsőépítészek is merítenek ihletet a kifutókon, s ebben az évben az olyan divatmárkák mint a Marc Jacobs, a Prada vagy Emanuel Ungaro is a trópusok hangulatát csempészte kollekciójába. E motívumok a dekortapétákon és a dizájnerszöveteken is megjelennek majd. Ha azonban túlzásnak éreznénk a díszítések eme dzsungelét, az is elég, ha az egyszerű szófánkat egy-két ilyen érdeken párnával dobjuk fel.

Geometria

Nagyszerű módja, hogy otthonunk rendezettséget mutasson, ha geometriai mintákat használunk. Akár egyszerű vonalakat, háromszögeket használunk, akár az ősi ázsiai és afrikai kultúrák gyökereihez nyúlunk, otthonunkat divatossá tehetjük.

További ízelítő az általunk kínált tapétákból és lakástextilekből ITT.