Rólunk

Festékcentrum, festékbolt Eger

Festék Centrum

Társaságunk jogelődje a „Minaret Festékbolt” 1992-ben alakult egyéni vállalkozásként, Egerben a Knézich Károly úton.  Több telephelyváltás után, 1998 végén költöztünk a jelenlegi helyünkre, az egri Sas útra, egy 100 nm-es üzlethelyiségbe. Ezzel egyidejűleg megalakult a Festék Centrum Kft. is. Már ekkor tudtuk, hogy egy hosszú távú folyamatot indítunk el. Az első pillanattól fogva az volt a célunk, hogy egy olyan vállalkozás alapjait rakjuk le, mely értékrendjével, szolgáltatásai színvonalával a stabilitás, a magas szakmai színvonal és a figyelmes kiszolgálás garanciája lesz. Napjainkra egri, Sas úti üzletünk plusz 100 nm-rel bővült; majd megnyitottuk füzesabonyi és tiszafüredi festéküzleteinket is.

Munkánk során mindig elsődlegesen azt tartjuk szem előtt, hogy a hozzánk forduló építkezők, felújítók, átépítők, laikusok és szakemberek mindig a céljaiknak legmegfelelőbb, jó minőségű és esztétikus anyagokból tudjanak választani. Ennek elengedhetetlen feltétele munkatársaink magas szintű szakmai tudása, valamint őszinte érdeklődése Vevőink igényei és problémái iránt.

Boltjainkban a festékipar széles palettáját felvonultatjuk, a piacvezető gyártók termékeit mind megvásárolhatják, a lehető legszélesebb áruválasztékra törekszünk! Ha ennek ellenére valamilyen termékre mégsem talál rá a Vásárlónk, akkor rendelésre, rövid határidő alatt, beszerezzük a hiányzó árut.

Miért érdemes még betérni hozzánk?

Mert mindenben a segítségére állunk. Például, hogy elmondjuk, hogy hogyan

  • válassza ki a megfelelő festéket (nem mindig a legolcsóbb a legjobb);
  • válassza ki a megfelelő színt (árnyalatok);
  • becsülje meg a szükséges festék mennyiségét (hogy ne legyen se kevés, se túl sok);
  • válassza ki a megfelelő eszközöket (ecsetek, hengerek, ragasztók stb.);
  • kell használni az egyes szerszámokat…

…hogy öröm legyen a munka!

festékbolt Eger
Hívjon minket! +36 36 412 985
Keressen fel minket! Eger, Sas út 94. Füzesabony, Hunyadi J. út 35. Tiszafüred, Ady Endre út 4.
Írjon nekünk! festek@festekcentrum.hu